Αναζήτηση στο site


Επαφή

PIRACIES.GR

E-mail: piracies@piracies.eu

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕ ΤΗ ΨΥΧΗ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ: Θα γίνει και φέτος της… ακτοπλοΐας

2006-07-19 06:40

Με τις «Δημητρούλες» και τα Εξπρές «Βλάβη» η ελληνική ακτοπλοΐα φιλοδοξεί να καλύψει και φέτος τον πόθο του Έλληνα για τη θάλασσα και το νησί. Μιλάμε για τη θερινή περίοδο, γιατί για το χειμώνα… το χάσαμε το πλοίο της γραμμής!

Το πρόβλημα είναι ότι έχουμε πολλά νησιά και λίγα πλοία. Ότι το… μυαλό θέλει, αλλά δεν μπορεί να ακολουθήσει το κορμί!...

Και μέσα σε όλα η απελευθέρωση, που μπορεί να υπόσχεται καλύτερες ημέρες στην ακτοπλοϊκή αγορά, αλλά πέρα από ελεύθερη, δεν ξέρουμε αν μπορεί να γίνει και ωραία…

● Το «κουπί», πάντως, το τραβάει το ΥΕΝ, που κάθε χρόνο έχει την… τιμητική του στις τηλεκάμερες του καλοκαιριού και φυσικά οι ταλαίπωροι οι επιβάτες που στενάζουν στα λιμάνια… ΚΟΡΝΑΡΟντας!

Φέτος έχουμε και τις εκπτώσεις στα εισιτήρια… Πέρα από τις επί μέρους εκπτώσεις που παρέχει κάθε εταιρεία ξεχωριστά, ανάλογα με την τιμολογιακή της πολιτική, υπάρχει για όλους τους προορισμούς και ο 100% ΔΩΡΕΑΝ ναύλος, με την κωδική ονομασία: … ΚΟΛΥΜΠΩΝΤΑΣ!

Και επειδή στη ζωή αν τα παίρνεις όλα σοβαρά, κινδυνεύεις να κάνεις διακοπές όχι στην Πάρο ή στην Τήλο, αλλά στο… Δαφνί, αναδημοσιεύουμε τις πιο χαρακτηριστικές γελοιογραφίες που συναντήσαμε στον Τύπο.

Επίσης, διαβάσαμε στην εφημερίδα "ΤΑ ΝΕΑ"  από το Νεόκοπο για το "Εξπρές Σαντορίνη": "Είναι παραπλανητικό, γιατί δεν είναι ούτε εξπρές, ούτε φτάνει Σαντορίνη".